Broken heart tengok broken blog =')


Assalamualaikum~ 





sobs2
=') itulah, akibatnya jika jari terlebih manis. Menyesal aku kacau barang2 dkt google plus...sekarang blog aku yg broken..syabas ya syabas! sepatutnya  sudah layak diberi sijil anugerah dengan tittle "anugerah jari terlebih manis sehingga menjahanamkan blog sendiri" ahahaha pening..pening..tahniah cik jari manis atas wajah baru blog anda...tahniah...ucaplah tahniah pada aku ya... =')

Flying black paper:  tlg buat mcm biasa ya...buat seolah2 blog jm tak ada problem...sekian..! =')



Arigatōgozaimashita!
ありがとうございました!

26 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

kemana hilangnya...

Norhasniza Khalid said...

takpe, cik manis pandai edit.. no hal lah.. hihi

akmaL said...

igtkan memang saje2 letak gmba cmtu nak bg suspen..hihi :P

P#eoniX said...

ape yang ko godek tuh??n'way ok x??kalau ko dah blurr x tau nak bwat pape..ko mintak tolong kak mia settlekan prob ko neh...heheheh...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Akak hari tue jadi mcmni jugak la..mcm nak nangis..tapi nasib baik dpt solved problem tue..rupanya kta tak boleh delete semua pictures yg ada dalam account Google kita tue..huhuhu..

S.K.A said...

he3..pulak da =) ni mesti delete gambar kt album google+ kn..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

patutla akak buka tadi kosong.. kashannya.. semoganya kembali ok lepas ni..

Alia Ali Ahmad said...

mcm2 hal :p

Amanina Mads said...

blog tetap comel jugak =)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Huhuu...igtkan knp td. Salah coding letue. Hehehe...jgn stress. ok

siti ZAHARA said...

hari tu pun zara..usik2 jdi mcm ni jgkla..huhuhu...=D

Tinta Lana said...

Salam.

Again.. :)

CJM terdelete gmbr2 kat akaun google+ ya..cuba cek bahagian trash. Gambar semua ada kat situ n bleh restore balik kalau tak lebih 60hri lau tak silap.

Cik JariManis said...

@Che Rosliza Che Mat entahlah kak..itulah JM pening ni...hmmm -..-

Cik JariManis said...

@Norhasniza Khalid sobs2...tak tau sudah nak buat mcm mana ni kak..haha!

Cik JariManis said...

@akmaL mana ada saja2....gamabar2 semua hilang... uhhh~

Cik JariManis said...

pheonix: aku kacau G+...lps tu blog aku trus hilang gambar2...tak ok...thanks ya atas keprihatinan... T_T

Cik JariManis said...

@♥ Mrs. Secretary ♥ samalah kak..ok..lps ni JM tak nak godek apa2 pun dkt g+....serik sudah T_T

Cik JariManis said...

@S.K.A yaa... T_T...bingung sudah ni

Cik JariManis said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) mudah-mudahan mcm tu lah kak... :'(

Cik JariManis said...

@Alia Ali Ahmad tak pernah ada hal satu mcm syg... :(

Cik JariManis said...

@Amanina Mads alhamdulillah masih...haha! ;)

Cik JariManis said...

@Mohd Ridzwan Abdullah bkn slh coding...JM delete gambar2 dkt G+

Cik JariManis said...

@siti ZAHARA lainkali jgn usik G+...wuuuu T_T

Cik JariManis said...

@Tinta Lana Waalaikumussalam...a'ah terdelete....dah check..tapi tak ada lah lana...jadi JM upload jalah gambar2 ni satu persatu... =')

Aku Penghibur said...

mesti delete gambar kat G+ nie, kalau delete mmg jadi cm gini

Cik JariManis said...

@Aku Penghibur mmg ter delete pun bro...huwaaaa ='(